Mysig fika

Blev en mysig fika med sötnosen Johanna inne istan.
Hon ville dock inte vara med på bild :(

Surround anläggning

Imorse var Alex och hämtade vår nya surround anläggning. Jag skulle engentligen följt med honom och hjälpt honom bära men klockan vart bara 9 typ? Låg och halv sov då och var helt död. Men han skulle envist iväg och hämta det just då haha.
Så nu sitter han och sätter ihop det med sladdar och allt, har självklart hjälpt till en del ;) förutom när jag har bloggat haha. Är snart klart tror jag? Ser förjävligt ut här inne nu bara. Och lilla Freddie har Alex stängt in på toan för han nojar över att han ska på TV och hålla på, som nu står på golvet för tillfället. Men Freddie kan vara ganska jobbigt nyfiken ibland haha, lilla stackaren. Får ont i hjärtat när han sitter där inne och jamar :(
Kommer bli härligt ljud när det är färdigt i alla fall :D
Idag skall jag träffa Johanna som jag inte har träffat på evigheter ;o
Skall bli jätte kul ♥♥
Får ta och hjälpa Alex nu tror jag, han går runt och svär här haha...
Puss

Tjäna pengar på din blogg!

Har du en blogg och vill tjäna pengar på den? klart du vill! :) klicka på länken nedanför och registrera dig, det är gratis!
Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Grillad kyckling

Det var ett tag sen jag bloggade nu, ledsen för det. Men har vart lite seg, ont i huvudet och så :( Det har jag fortfarande iof och ont i halsen, det är väl någon skit som går. Idag skall vi äta grillad Kyckling, sån där god man kan köpa i mataffärer ni vet? Älskar sån.. Men det skall ju marineras i 16 timmar tydligen och det visste vi ju inte igår när vi skulle göra det haha... Så det får bli idag istället :) mums. Åkte iväg till IKEA igår också, egentligen åkte vi dit för att gå till mediamark och fråga lite saker om hemmabio-systemet (eller egentligen Alex) Blev dock ingen då heller, men har beställt ett på internet nu så det kommer väl någon dag i veckan :)
I alla fall så tog vi en titt på IKEA när vi ändå var där, köpte inget förutom lite mat som vi åt igår, deras köttbullar och potatismos :)
Blog Statistics
Blogglista.se

Är sommaren slut?

Kom precis innanför dörren när det börja spöregna, Åskar gör det även här i Göteborg. Freddie stacken blev jätte rädd, rusa iväg med mat i munnen som nu ligger någonstans i lägenheten, haha. Vi åkte in till stan idag för älsklingen vill ha hemmabio system nu så vi var och fråga runt lite, blev dock inget idag.
Nu har man direkt inte någon lust att gå ut igen, har dessutom världens huvudvärk :( Dunkar i hela huvudet :(

Du & jag <3





Tokiga Freddie

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit bra, förutom att jag har ganska ont efter att jag har bränt mig och så... Blir inte stranden idag i alla fall, vill inte bränna mig mer. Kanske solar ryggen dock utanför huset :)
Skall ju tydligen inte bli så mycket mer värme efter detta säger dom :( man vill ju ändå passa på då liksom.
Igår var vi och månadshandla, så skönt att ha mat i kylskåpet igen! Så skall väl äta frukost nu för en gångs skull haha.
Hitta några roliga bilder på Freddie hahaha... Men han bjuder på dom... hoppas jag?
hahahah jag dööör !



Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Kräftor!

Blev stranden idag igen, går nästan inte undvika i detta härliga väder! Älskar sommaren och att kunna sola.
Brände mig dock ännu mer, så svider som f*n nu. Är jätte brun/röd nu i allafall :D får hoppas det inte flagnar bara eftersom jag bränt mig så... Alex brände sig också jätte mycket! Och han brukar aldrig göra det hur varmt det än är, eftersom han har så bra pigment. Så nu får stackarn känna på det också hehe...
Hoppas ni också har kunnat njuta av solen!
puss

Välkommen till min nya blogg!

Byter nu till blogg.se, skall prova denna bloggsida iallafall. Kunde bland annat inte ändra designen på improveme? så det sög ju... Hoppas ni följer mig här i stället ♥

Välkommen till min nya blogg!


Stranden

Hej alla! har vart dålig med bloggen dom senaste dagarna men har inte vart hemma nästan något. Åkte till nicole på morgon för att sola på deras terass igår, och låg där hela dagen hehe. Kom hem på kvällen någon gång och la mig och sov direkt. Brände mig en del syns kanske inte på bilden, men är helt röd!

Skall strax åka till stranden med älsklingen Alexander, solade nästan bara framsidan igår så fick nästan ingen färg på baksidan. Hatar att jag varje sommar är mycket brunare på framsidan av benen.


Äntligen sol

Godmorgon! Sitter och äter kanelbullar till frukost, gott. Lite får man ju njuta av livet. Tränade faktiskt igår :) var skönt att komma igång med det igen. Igår var jag hemma hos Nicole och Daniel och spelade biljard, bröderna Emil, Joel och Simon var där också. Flera år sen jag spelade biljard men det gick rätt okej ändå. Skall dit idag igen, snart för skall sola på deras altan. Jättefint väder idag! :D

Grillning

Fika med mamsen Blev så rastlös idag av att bara "ta det lugnt" var inte rillräckligt sjuk för det haha... Så jag tog en mysig fika med mami ute i "solen" har ju inte direkt vart mycket till sol här i götet idag, får hoppas på bättre i morgon! vill ju kunna sola någon gång.

Till middag så grillade vi för engångs skull, köpte en engångsgrill som vi egentligen skulle ha på midsommar men som vi aldrig använde. Så jag och Alex satte oss utanför huset sådär lite random och grillade hamburgare. Gott vare iallafall!


gratisbio.se

"Gillar du gratis prylar? Då tycker jag att du ska kolla in Gratisbio! Där kan man samla poäng och få massa premier heltgratis! Som man hör på namnet Gratisbio kan man bland annat få gratis biobiljetter! Så besök dem redan idag."

mys

Vart uppe kl 7 i morse kunde verkligen inte somna, så satte mig i soffan med Freddie och tittade på tv, men fick gå och lägga mig igen kort efter detta för höll på somna i soffan? haha jätte skumt. så sov jag några timmar... Känner mig lite halv sjuk idag, ont och tjock i halsen. Skall antagligen bara ta det lugnt idag så det blir ingen träning idag heller suck.. Får komma igång nästa vecka istället :) Igår bakade vi bullar (igen) så ska nog bara mysa och äta bullar idag.

En busig Freddie


Solar

Sitter på balkongen i solen med en monsterdricka i handen, super härligt! Jag och Alexander var inne istan idag och kollade lite på rean och fikade i solen. Tänkte egentligen inte köpa något eftersom jag slösa så mkt i Skåne. Men hittade lite saker iaf :)

Bland annat två par skor på rean :)

Här kommer även lite bilder ifrån igår på Johannes födelsedag

Bland annat ville han hallon-plocka så de gjorde vi :)

kladdkaka-tårta

Mycket god!

 

 

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!


Göteborg

Borta bra, hemma bäst.

Då var man hemma i kära Göteborg igen. Är ganska trött nu, suttit på tåget i 4 timmar och kom hem nu. Har haft en super mysig vecka. blev en liten mini semester. Dock inte det bästa vädret, men bra har vi haft det! Får säga att man saknat Göteborg lite, och självklart min underbara Freddie ♥ mamma och pappa kom med Freddie och hämtade oss på centralen, han verkar ha haft det bra. Han är ovanligt cool med tanke på resorna han har gjort fram och tillbaka, det verkar funka bra nu i alla fall.

Skall bara ta det lugnt nu och titta på tv, tror jag? Och mysa med mina älsklingar.

Lägger upp lite bilder i morgon i från Johannes födelsedag :)

 

 


Färgar håret!

Hittade en hårfärg på rean i föregår, så provar en ny färg nu.. får se hur det blir :)


Saknar min lilla knubbigs :(

förhoppningsvis får jag tillbaka honom imorgon♥

 


Ales stenar?

Idag var vi och kollade på ales stenar, har fortfarande inte riktigt förstått meningen med dessa stenar och har aldrig hört talas om dom heller, men vi var och kollade på dom idag i alla fall.

Det var en liten bit att gå innan man kom fram...

På vägen tillbaka, söta små hus...

Vi stannade på ett växthus-café och fikade. Dom hade dom godaste bullarna!

I väntan på fiket: Försöker imponera på lillebrorsan.

Efter detta fiket, blev det mer fik men inte på samma ställe. Något litet fik inne i stan tog jag och Alexaders mor Anna en liten mysig fika och tjejsnackade.

Då vi tog varsin sånhär :)

Har blivit mycket onyttigt och ingen träning denna veckan... Får skärpa mig när vi kommer hem på lördag då blir det träna träna träna.

I morgon är sista "vara onyttig" dagen för då fyller en liten pojke som heter Johannes 7 år :)

Grattis till honom! Då blir det mys och mycket gott!

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se

Molnigt!

I morse var det jätte soligt och varmt, satt på altanen och solade super skönt :) Vi åkte ner till stranden för att sola men det blåste storm där nere så det var inte ens skönt att ligga där :( Innan vi åkte hem så tog vi en fika på strand cafét. Tänkte fortsätta sola på altanen när vi kom hem nu men det blev jätte molnigt helt plötsligt :( Älskar att ligga i solen och dessutom är jag jätte blek, har nästan inte fått någon färg alls i sommar. Fast det har ju varit dåligt med sol i sommar.

Dom skall tydligen vara kända för sina köttbullar och wienerbröd på det här cafét. Wienerbrödet var jätte gott!

Sitter i soffan och tittar ut på altanen och hoppas att molnen kommer försvinna. Vi skall i alla fall grilla senare :) Det blir mys.

Skrev ju tidigare att vi skulle sova i en egen lägenhet, vi gjorde det i natt men det blev något missförstånd så i natt sover vi här igen haha :) skall dra mig nu. puss


Sommar och sol!

Hann aldrig blogga igår och på kvällen hade jag inget internet. Men jag och älsklingen hade en jätte mysig dag igår. På förmiddagen cyklade vi ner till straden och låg där och solade. Tyvärr blev det för molningt efter ett tag så vi cyklade ner till stan och shoppade lite :)

Köpte dom här :)

Hitta även dom här i en väldigt konstig butik, aldrig sett dom förut så tänkte prova.

Vi stannade på max och åt :)

Precis efter att vi hade ätit började det regna jätte mycket! Så vi stannade på ett café och köpte te.

När vi kom hem hade vi huset för oss själva.. så jag fixade naglarna och så gjorde vi ansiktismask :)

Köpte den här också :)


Malmö!

Kom fram till Ystad igår kväll, alla var trötta så vi betställe pizza och tog med oss hem. men självklart blev det en massa fel, saker som fattades på pizzorna och glömde såser, visst är det irriterande?! Idag var vi till att börja med och kollade på Johannes när han spelade tennis :)

Den fina stranden låg 2 minuter härifrån så vi tog en tripp dit när träningen var klar :) Tyvärr blev det inget sol o bad idag pga av vädret.

Vi åkte sedan hem efter detta och åt frukost och tog det lugnt.

Självklart skulle vi ta en titt på Malmö så vi åkte dit för att titta runt lite och även hämta deras hund :)

Här stannade vi och köpte glass.

Spöregn när vi kom ut!

Kolla regnbågen :)

Nu skall vi äta middag, kyckling och curry mums. I morgon får jag och älsklingen en egen lägenhet här i Ystad och då skall vi även ner till stan och shoppa och kanske till stranden om vädret tillåter.

Ni får ha en jättebra kväll! puss


Godmorgon

Hann aldrig blogga igår hade fullt upp med bland annat fortsätta städa lite inför Johannes, blev inte riktigt klar i fredags. Kul hade/har vi i alla fall! Vi var och köpte lördagsgodis först, och bakade bullar när vi kom hem sen. Och till middag gjorde vi egna nuggets, super goda och jätte enkelt! Till det hade vi massa dipper också :) Innan vi gick och la oss spelade vi minecraft. Sedan blev det ice age 2, dom hade inte sett den så det fick bli den :) Nu sitter vi i soffan och har precis ätit frukost :) Alex spelar något spel på sin dator och Johannes spelar på Alex mobil. Mamma och pappa kommer och hämtar Freddie idag också för han skall bo hos dom medan vi är nere i Skåne, kommer sakna honom såååå mycket :( Skall fortsätta packa lite och så nu, och fixa lite appar till mac-en. För det blir en lång bilresa sedan! pusspuss.
Lite bilder från igår :)
Krossa chips för att doppa kycklingen i :
Och doppa kycklingen i ägg+mjölk och mjöl sedan i krossade chipsen och fritera!
Färdiga :)
Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Trött!

Hej! Sitter äntligen ner och är klar med städningen och tvättningen. Var hemma runt 4 från pappas mormor o morfar, vi åt middag och lite sånt skoj. Sedan var det ner till tvättstugan med hjälp av älsklingen som fick bära (a) Städade även hela lägenheten blev klar nu, vet inte hur många timmar jag höll på. Skönt att ha det gjort nu i alla fall. Men lilla stackarn Freddie gillar inte dammsugarn så jag störde honom lite när han låg och sov. Skall lägga mig om en stund, sov inget i natt, fick nästan inte plats i sängen. Freddie o Alexander tog upp hela :( Jag vred o vände men då väckte jag dom haha. Så får hoppas jag får sova i natt. Och i morgon kommer Alexanders lillebror Johannes hit :D han skall sova hos oss. Skall bli kul. Och på söndag åker vi med Alex familj ner till Skåne, skall bli jätte mysigt :) Hoppas det blir fint väder också så man kan sola på den fina stranden!
Lite bilder från i vintras :)

Har du en blogg? tjäna pengar på den!

som rubriken säger, tjäna pengar på din blogg! Det är helt gratis, det ända du behöver göra: klicka på länken nedanför och registrera dig!
Har du en blogg? Tjäna pengar på den!
Snyggaste mobilskalen --> Webbhandlaren.se

Nu blir det glass!

Jag bangade träningen idag har så ont i huvudet :( Men har ändå tränat typ varje dag så det är bra om kroppen får vila lite. Nu skall jag fixa mig sen träffa pappa och äta glass på lejonet och björnen! Mums. Senare skall jag träffa Nicole igen :D Gillar inte att vara ensam hemma med Freddie, han blir så läskig då :( bet mig så jag börja blöda  nu precis... Så  han får sitta inne på toan och skämmas. Men skall skynda mig nu så att jag inte blir sen... puss
Fast annars är han underbar <3

Home

Kom hem för en stund sen, är helst slut nu. Sitter i sägen bredvid älsklingen som spelar något skjutspel och Freddie min andra älskling sitter och tittar ut genom fönstret. Mamma och Nicole följde med och åt glass också :) Sedan tog jag nico pico en liten fika ute i solen, och åkte efter en stund med pappa för att hämta Alex inne i stan för att bära ett biljardbord som väger 120 kg upp för 3 trappor, stackarna.. haha. Men det var min farbror (Nicoles styvpappa) som skulle ha det. Det tog ett tag för dom att fixa det men det löste sig till slut. Det skall vara en matbord också så man måste bygga ihop en massa, det var inte helt klart när vi åkte så vi provspelade aldrig men det får vi ta en annan dag! Fick skjuts hem av farbror Daniel sen :) Imorgon åker vi ner till pappas mormor och morfar en snabbis och hälsar på dom och äter middag. Var sjukt längesen man såg dom så man får ju passa på liksom.
Såhär bra går det för dom ;) Efter en kvart hade dom kommit såhär långt...

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, blev borta längre än vad jag hade tänkt. Det blev dock en mysig dag. Fikade först med mamsen på jerkstrand. Sedan tog vi en promenad till kusinerna  för att checka in deras nya lägenhet! Jättefin var den. Vi tog en fika, och jag hjälpte Nicole att bygga ihop hennes gaderob vilket tog lite tid, och när vi väl börjar prata så blir det svårt att komma ifrån varandra haha. Småbröderna Emil & Joel var där också. Hjälpte till att bygga den nya soffan :)
Jag och söta kusinen Diego!
Tokiga Nicole!
Emil o Joel ville inte vara med på bild :(
Dörren smällde igen och det fanns inget handtag på ena sidan :(
Dörren smällde igen och det fanns inget handtag på ena sidan, haha.
Men nicole löser ;)
Men Nicole löser :D
Mysig altan :D
Mysig altan :)
Nu säger jag godnatt bloggen, skall mysa framför TV´n nu! puss
Nu säger jag godnatt bloggen! Skall mysa framför TV´n nu. pusspuss

Godmorgon

Hoppas ni har sovit  gott! Själv sov jag jätte dåligt i natt, kunde inte somna. Sen när jag väl somna så höll jag på att vakna och somna hela natten.Och massa konstiga drömmar! haha. Är lite små trött nu. Nu ligger Freddie och myser i mitt knä :) Men först skall han trampa på min mage vilket gör ganska ont nu när hans klor har börjat växa ut. haha. Idag skall jag träna, sen fika med mami. Det var ett tagsen nu så det skall bli mysigt.   Lilla bebisen :)

Precis tränat

Kom hem från gymmet nu, är helt slut. Vi var där längre än vad vi brukar, var så mycket folk så man fick vänta på maskiner. Visst är det irriterande när man väntar på en maskin och så sitter två tjejer på var sin maskin och bara pratar med varandra? Hände mig idag sjukt irriterande, men annars gick det bra. Fick inviga smörgås grillen när vi kom hem. Gjorde en toast, det var mycket gott :) Nu skall jag nog bara ta det lugnt tror jag, har inget planerat iallafall. internet advertising Körkort

Lång dag idag

Äntligen har han fått sin smörgåsgrill nu. Vi stannade kvar i Kungsbacka för att äta någon pizza som skulle vara så god. Vi kom dit men fick inte bara köpa en pizza  utan vi var tvungna att betala extra för buffé som vi inte ens ville ha -.- Men till slut så gick vi med på det, vi var jätte hungriga! Kunde lika gärna äta buffén oxå då! När pizzorna kom in var jag mätt! Åt en bit sen höll jag på att spy haha. Som tur var fick vi ta med oss maten hem. :) Träffade sedan Louise, vi fikade och hade det mysigt! Jag och lollo pollo :)

Kungsbacka

Det blev ingen träning, plutten hade ont i huvudet så vi tar nog det senare. Men nu åker vi till Kungsbacka för att köpa en smörgåsgrill som någon (Alexander) har tjatat om i dagar så idag blir det att äta smörgåsar! Freddie älskar att sola! Skall dra mig nu så att vi inte missar tåget! puss

RSS 2.0